Projekt Prijazni plakati

December je čas, ko se spomnimo drug na drugega, se obdarujemo in smo skupaj. Letošnji prazniki bodo drugačni od preteklih, kar pa še ne pomeni, da si med seboj ne moramo polepšati praznični dni.
 
V okviru dobrodelnega meseca so na Združenju aktivnih FSD skupaj s Fakulteto za socialno delo, Resorjem za obštudijske dejavnosti in članicami Skupine Povezani, pripravili dobrodelni projekt za domove starejših občanov z imenom Prijazni plakat.
 
Prijazni plakat je plakat s pozitivnim sporočilom, plakat, ki pritegne pogled in gledalca (bralca) spravi v dobro voljo. Stanovalci domov in socialnih zavodov so v primerih, ko se okužba pojavi, zares osamljeni in bi jim takšni plakati lahko polepšali kakšen trenutek. Lahko je različnih oblik (format A4 ali večji).
 
Projekt poteka od 1. do 20. decembra 2020, zato vabimo vse, ki ste v projektu kakorkoli pripravljeni aktivno sodelovati, da se čim prej javite na zafsd.info@gmail.com (kjer smo vam na voljo tudi za morebitne dodatne informacije), saj želimo čim več stanovalcem zavodov polepšati decembrske dni. Plakati se sicer zbirajo na FSD, možni pa so tudi drugačni dogovori.
 
K sodelovanju povabite (oz. s projektom seznanite) tudi vse tiste, za katere menite, da bi jih sodelovanje utegnilo zanimati.
 
Za kakršne koli dodatne informacije so vam na voljo zafsd.info@gmail.com.
 
Več informacij najdete TUKAJ.