Zdrav pozdrav – Mladi ukrepamo!

Urad za mladino je na pobudo Urada za komuniciranje pripravil ozaveščevalno kampanjo v podporo ukrepom vlade v času epidemije korona virusa. Kampanja neposredno nagovarja mlade, vendar je namenjena vsem prebivalcem Republike Slovenije.

Kampanja nosi ime Zdrav pozdrav, njen glavni slogan pa je »Mladi ukrepamo«. Mladi ste namreč tisti, katerih življenje je epidemija s prepovedjo druženja zelo prizadela, pa vendar ne obupujete, temveč se skušate na najboljši mogoč način vključiti v podporo ukrepom in prilagoditi situaciji.

S kampanjo ne želijo samo pomagati pri ozaveščanju glede pomembnosti upoštevanja ukrepov, ampak tudi dvigniti samozavest mladih in jih kot ambasadorje vključiti v aktivno prisostvovanje k širjenju pozitivnega pogleda na ukrepe.

Vabijo vas, da se jim pri kampanji pridružite, saj si z njenim pozitivnim komunikacijskim tonom želijo spodbuditi mlade in širšo javnost k doslednemu upoštevanju ukrepov ter privabiti čim več nasmeškov na obraze. Pri tem bo zagotovo pomagal glavni lik kampanje, ki nas opominja na to, da dotikanje trenutno ni dobro, pametno in prijetno – kaktus.

Povezavo do kampanje najdete TUKAJ.