Skip to content

ZAPOSLOVANJE MLADIH

S skupnimi močmi za boljšo prihodnost

Zaposlovanje mladih

Delavnice za zaposlovanje mladih, karierni sejmi

S programom učnih delavnic Zavoda za zaposlovanje lahko pridobite praktična znanja, spretnosti in izkušnje na delovnem mestu pri delodajalcu. Tako se vključite v delovno okolje na področju socialnega podjetništva in si izboljšate možnosti za zaposlitev. (https://www.ess.gov.si/obvestila/obvestilo/ucne-delavnice-2)

Razpise za različne delavnice dobite tudi na spletni strani Kampusa.

Študentski Kampus je glavno stičišče študentskih idej, aktivnosti in podpornih storitev, ki jih vsak študent potrebuje v času svojega študija. Namen Kampusa je študentom omogočiti platformo, kjer lahko razvijajo svoje potenciale, skupaj ustvarjajo, se športno in umetniško udejstvujejo, razvijajo svoje projektne ali podjetniške ideje ter imajo pri tem ustrezno strokovno in infrastrukturno podporo. Kampus vsebuje tudi socialno dimenzijo, s katero želimo s pomočjo subvencioniranih storitev in dejavnosti študentom olajšati njihove finančne težave.

 Vizija Študentskega kampusa je postati osrednje stičišče vseh študentov – tako študentov, ki študirajo v Ljubljani, kot tudi študentov iz drugih univerzitetnih središč.

 KARIERNI SEJEM

Vse v povezavi s kariernimi sejmi za mlade lahko dobite na spodnjih dveh povezavah:

Na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje pa dobite tudi vse informacije glede zaposlitvenih sejmov.
https://www.ess.gov.si/storitve/zaposlitveni_sejmi

X
X