Karierni tabor Mreže KROJ 2022 – Postani sprememba!

Mreža KROJ, mladinska mreža za karierni razvoj, vabi na karierni tabor, ki bo potekal med 21. in 23. avgustom 2022 v MKC Hiša Mladih v Ajdovščini. Namenjen je dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo mentorjev spoznavali sebe, svoje interese ter ugotavljali, kakšna bo njihova  karierna prihodnost.

Tabor bo potekal pod geslom “Postani sprememba!”, s katerim želimo mlade spodbuditi k razmišljanju o tem, kaj lahko sami storijo za boljšo prihodnost. Prvi dan bomo razmišljali katere kompetence smo že pridobili, drugi dan namenili raziskovanju tega kdo smo in kaj nam je v življenju in pri izbiri poklica pomembno ter kako poskrbeti za svoje duševno zdravje in dobro počutje, tretji dan pa bo namenjen pogledu v prihodnost.

Poleg tega bomo obiskali mladinske in druge nevladnih organizacije v Ajdovščini, se preizkusili v sobi pobega, se ohladili v reki Hubelj… Zvečer bo na razpolago prosti čas za raziskovanje mesta in okolice, na voljo pa bodo tudi karierni svetovalci za individualni karierni posvet.

Prvi dan bomo začeli ob 14. uri in zadnji dan zaključili ob 16.30. Podrobnejši program bodo prejeli prijavljeni udeleženci. Začetek in zaključek sta usklajena z avtobusnimi prevozi iz/do Ljubljane.

Cena na udeleženca znaša 30€. Treba jo je poravnati pred začetkom tabora. Vključuje hrano, namestitev ter izvedbo vseh omenjenih dejavnosti. Zaradi zagotavljanja večje kvalitete tabora je število udeležencev omejeno, zato se prijavite čimprej.
Za dodatne informacije  lahko pišete na nefiks@nefiks.si ali pokličete na 040 698 915.

Do prijavnice lahko dostopate tukaj.