Girls Rock! Glasbeni teden v Črnučah

Mladi zmaji med 6. in 11.7. 2020 organizirajo 6-dnevni cikel glasbenih delavnic za dekleta, stara od 13 do 18 let. Delavnice bodo potekale vsak dan od 10. do 18. ure pri Mladih zmajih Črnuče, na Dunajski 367 v Ljubljani.

Punce se boste od ponedeljka do petka učile: kitaro, bas kitaro, bobne in klaviature ter vzpostavile glasbene skupine, s katerimi boste tudi nastopile na zaključnem dogodku v soboto, 11.7., v Črnučah, v koncertni dvorani Basement. Poleg glasbenih delavnic bodo potekale tudi kreativne delavnice, delavnice izdelave logotipa, psihosocialne in impro delavnice.

Povezava do PRIJAVNICE in FB dogodka. Več informacij najdete na spletni strani Mladih zmajev.

Prispevek za udeleženko je 71 € in vključuje:
– en teden glasbenih delavnic (učenje inštrumentov: kitara, bas kitara, klaviature in bobni),
– en teden zabavnih in ustvarjalnih aktivnosti: spoznavne igre, impro gledališče, izdelava logotipa, snemanje komada, delavnica kreativnega pisanja in še več),
– zaključni koncert,
– en topel obrok dnevno in zdravi prigrizki,
– nova prijateljstva,
– podporo, če ti bo kdaj hudo,
– pa še kaj se bo našlo 🙂

Prispevek znaša 71 eur, v kolikor pa družina prejema socialno pomoč, so za udeleženko delavnice brezplačne, potrebujemo le dokazilo, ki je lahko kopija odločbe. Udeleženke in njihove družine, ki prihajajo izven Ljubljane imajo možnost cenejšega bivanja v hostlu Celica. Več informacij na spletni strani Mladih zmajev.