V Centru za mlade Domžale decembra dogaja

Veseli december bo, kljub ukrepom, zaživel v Centru za mlade Domžale. Želiš pobegniti daleč stran, izdelati novoletna darila, se naučiti nekaj novega? Vse to te čaka decembra v spletnem CZM-ju.

  • Potopisno predavanjem Poceni po svetu. Študentka Sara Vintar je eno leto preživela v Aziji in na potopisnem predavanju nam bo predstavila svoje potovanje po azijskih državah. Obiskala je Indijo, Indonezijo, Tajsko, Šrilanko, Malezijo in Vietnam. Predavanje bo potekalo v ponedeljek, 7. decembra, od 18. ure dalje, prek aplikacije ZOOM.
  • Reciklirani božični okraski iz jeansa. Izdelali bodo okraske za božično jelko iz starih kavbojk. Kako? Izveš lahko na delavnici Reciklirani božični okraski iz jeansa, ki jo bo vodila Diana Šercer Stojanović in bo prek aplikacije ZOOM potekala v četrtek, 10. decembra.
  • Delavnica izdelave mozaika bo potekala v petek, 11. in 18. decembra, ob 18. uri. Mozaik je lahko tudi ideja za novoletno darilo. Delavnica bo vodila Urška Grošelj, akademska restavratorka. Pred delavnico boste lahko material prevzeli v prostorih CZM.
  • Poznavanje osnov grafičnega oblikovanja je skorajda že nuja. Če jih še ne poznaš, ti ponujajo delavnico osnov grafičnega oblikovanja. Vodila jo bo Lučka Berlot, prof. likovne umetnosti in oblikovalka. Delavnica bo potekala dva zaporedna ponedeljka, in sicer 14. in 21. decembra ob 18. uri.

Na vse delavnice so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Delavnice bodo potekale prek aplikacije Zoom.

Hkrati pa vas tudi vabijo, da spremljate CZM-jeve Splet_ke, kjer najdete različne namige za kakovostno preživljanje prostega časa. Spremljate jih lahko prek spletne strani  in Facebook profila.

Več informacij najdete TUKAJ.