Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

Želiš s pomočjo tujega mentorja in z izkušnjami v tujini nadgraditi svojo poslovno idejo? Potrebuješ pomoč pri vzpostavljanju poslovnih kontaktov v tujini? Želiš dragocene nasvete in pomoč že uveljavljenega podjetnika? Potem je program Erasmus za mlade podjetnike prava priložnost zate, saj ti omogoča šestmesečno delo pri izkušenem podjetniku v drugi sodelujoči državi, kjer lahko iz prve roke pridobite znanje o zagonu.

V ta namen Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra organizira brezplačno spletno delavnico in predstavitev programa, ki bo 11. junija ob 16.00 uri. Na delavnici boste izvedeli:

  • kako program deluje in kaj podpira,
  • komu je namenjen,
  • kdo lahko sodeluje,
  • kakšen je postopek prijave,
  • ter koliko sredstev lahko pridobite.

Prav tako vam bosta izvajalki Nives Justin in Nastija Podobnik iz BSC Kranj (Regionalna razvojna agencija za Gorenjsko) predstavili primere že izvedenih usposabljanj tujih mladih podjetnikov v Sloveniji in slovenskih mladih podjetnikov v tujini. Po predstavitvi bo omogočeno tudi individualno svetovanje zainteresiranim.

Ker bo spletna delavnica potekala s pomočjo aplikacije ZOOM, je potrebna obvezna predhodna prijava na europe.direct@mc-celje.si do 8. 6. 2020.

Izvajalka: Nives Justin, Nastija Podobnik

Trajanje delavnice: 40 minut

Kje: Aplikacija ZOOM, potrebna obvezna predhodna prijava na europe.direct@mc-celje.si. Po vaši prijavi vam bomo 9.6.2020 na vaš e-naslov posredovana povezava do dogodka.

Organizator dogodka: Informacijska točka Europe Direct Savinjska ter Celjski mladinski center.

Dogodek delno financira EU.