Po nove izkušnje v ŠAD Mavrica

Te zanima delo z otroci? Si želiš pridobiti nove izkušnje pod vodstvom izkušenih mentorjev? Si želiš aktivne počitnice in se ob tem nekaj naučiti?

V Športno atletskem društvu Mavrica  pripravljajo različne počitniške  aktivnosti za otroke ter raznolike tematske in športne programe. Ob bližajočih se počitnicah iščejo prostovoljke in prostovoljce za pomoč pri izvedbi počitniškega programa. Njihov slogan je Privoščite si dan brez televizije in računalnika! Odklop bo po vseh študijskih obveznostih zagotovo dobrodošel za vse.  Delali boste skupaj z mentorji ŠAD Mavrica ter se skupaj z otroci zabavali, igrali, se učili in pridobili dragocene izkušnje.

V društvu so se tudi lotili akcije Poletne počitnice 100 otrokom Domžal, v okviru katere želijo omogočiti brezplačne ali vsaj sofinancirane  počitnice čim večjemu številu otrok staršev, ki so se v času epidemije ali po njej znašli v finančni stiski. Več o akciji si lahko preberete TUKAJ.

Vsi, ki vas zanima sodelovanje s ŠAD Mavrica in bi si radi nabrali nove prostovoljske izkušnje pišite na info@sadmavrica.si.