Avgustovsko dogajanje v Centru za mlade Domžale

V Centru za mlade Domžale bodo migali! V avgustu nadaljujejo z vadbo joge in pilatesa. Joga poteka ob sredah (19:00-20:00), pilates ob torkih (18:00-19:00) in petkih (16:45-17:45). Za obe vadbi imamo še prosta mesta! Obvezne so prehodne prijave. Ob obisku 1x na teden za mlade do 30 let samo 10 evrov/mesec, ob obisku 2x na teden 20 evrov/mesec. Več informacij najdete na spletni strani CZM.

Avgusta pripravljajo tudi delavnico poslikave s kano. Na delavnici boste spoznali osnove Mehendi: kaj je kana in njena zgodovina, osnovne elemente za poslikave, stili poslikav, kako pripraviti maso za poslikavo doma, skrivnosti nege poslikav in intenzivnosti barve. Nato boste naredili svoje prve poslikave, izvajalka pa bo na koncu naredila tudi poslikavo za vsakega udeleženca. Delavnica bo potekala v torek, 25. 8. 2020, z začetkom ob 18. uri v Centru za mlade Domžale (okvirno 4 ure). Namenjena je mladim med 15. in 30. letom in je brezplačna. Obvezne predhodne prijave, število mest je omejeno. Delavnico vodi Yulia Shmidt, Mehendi artist v Sloveniji.

Na zamudite CZM-jevih spletnih petkovih kvizovanj! Kvize pripravlja prostovoljka  Barbara in pokrivajo različne teme. Ste pripravljeni na izziv? Kako dobro poznate zastave azijskih držav? Povezavo do odprtega kviza najdete TUKAJ. V petek, 31. 7. 2020, bo na njihovem FB profilu in spletni strani objavljen že nov kviz, na katerem se lahko preizkusite tudi v zastavah ameriških držav. Barbara je prostovoljka v okviru programa Evropske solidarnostne enote, za katero je v Sloveniji pristojna NA Movit.

Več informacij o dogodkih najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale. Prijave sprejemajo na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.