Zveza potrošnikov Slovenije išče novega sodelavca

ZVEZA POTROŠNIKOV SLOVENIJE išče novega sodelavca! (M/Ž): urednika spletnih strani in profilov ZPS na družbenih omrežjih.

Na Zvezi potrošnikov Slovenije, nevladni potrošniški organizaciji, ki je aktivna tako v Sloveniji kot mednarodno, iščeJo urednika spletnih strani in profilov ZPS na družbenih omrežjih, ki bo nadgradil že vzpostavljeno infrastrukturo in ji dal nov zagon ter svež pogled. ŽeliJo sodelavca/sodelavko, ki bo dihal s kolektivom in prispeval k prepoznavnosti in vidnosti organizacije, ki bo delal za potrošnike, ne glede na to ali dela od doma ali iz pisarne.

Delo bo obsegalo: urejanje spletnih strani in upravljanje profilov ZPS na družbenih omrežjih, delo z mediji in drugimi ciljnimi javnostmi, sodelovanje pri domačih in mednarodnih projektih, priložnost sodelovanja in spoznavanja različnih deležnikov in odločevalcev na nacionalni in mednarodni ravni.

Nudijo strokovno ekipo, možnost dela na številnih področjih, dragocena nova znanja in izkušnje, ki so odlična popotnica za osebni in profesionalni razvoj.

Rok prijave je 25. 10. 2020. 

Več informacij na POVEZAVI.