Živa kultura v Domžalah

V Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v sodelovanju z Občino Domžale vsako leto pripravijo slovesnost ob kulturnem prazniku, ki pa je zaradi pandemije letos ne morejo izvesti v običajni obliki.
 
Zato so se potrudili in pripravili bogat program prireditev, od gledaliških predstav, filmov, razstav, delavnic in pogovorov – za stare in mlade. S svojimi prispevki bodo sodelovali tudi nekateri zunanji izvajalci iz naše občine, kar dokazuje, da je kultura na domžalskem tudi v težkih časih še kako živa. V počastitev praznika in vseh, ki delajo na področju domžalske kulture, je nastal tudi film Domžale, kjer kultura nastaja, diha in živi.
 
V času med četrtkom, 4. februarja, in ponedeljkom, 8. februarja 2021, vas čaka na spletnih in družabnih straneh Kulturnega doma, Občine Domžale, Visit Domžale in portala domžalec.si pestra izbira prireditev, ki dokazujejo, da je domžalska kultura še kako živa tudi v času, ko so naše dvorane, galerije in muzeji zaprti.
 
Več informacij in spored vsebin najdete TUKAJ.
 
Vse vsebine so brezplačne, omogočajo pa jih Občina Domžale, Kulturni dom Franca Bernika Domžale, Mestni kino Domžale in ostali sodelujoči.