Želiš prispevati svoj glas k pogovorom o prihodnosti Evrope?

Renew Europe, v sodelovanju z Democratic Society, te vabi k sodelovanju na Konferenci o prihodnosti Evrope k tebi! Prijavi se k sodelovanju pri EU Pogovornih omizjih in če te izberejo dobiš priložnost, da deliš svoje misli o prihodnosti Evrope z drugimi evropskimi državljani:

V decembru je Renew Europe gostila prvi krog pogovorov v 25 državah članicah EU, da bi se seznanila s prioritetami državljanov za prihodnost Evrope v naslednjih 70 letih. Teme, ki so dobile največ glasov po celotni EU so bile: podnebne spremembe, demokracija in vladavina prava ter močna EU v svetu.

Če imaš zamisli o prihodnosti Evrope in želiš, da bo tvoj glas slišan, se prijavi k sodelovanju v pogovornem omizju. Zbrati želimo širok nabor glasov in idej iz vseh delov Evrope, ki jih bodo vnesli v razprave na Konferenci o prihodnosti Evrope. Prijavi se lahko kdorkoli, ki živi v državi članici EU in znanje o EU ni pogoj za sodelovanje.

Omizje bo potekalo 12. februarja od 9:00-18:30 preko spleta. Na pogovoru se bomo poglobili v tri teme, izglasovane v preteklem krogu. V pogovoru se nam morda pridruži tudi kateri od lokalnih predstavnikov Renew Europe. Morda te izberemo, da predstaviš zaključke našega omizje na dogodku v Bruslju v marcu!

Prijaviš se lahko na: https://bit.ly/3HroXxY

Več o konferenci si lahko prebereš na https://futureu.europa.eu.