Zavod Kersnikova: Usposabljanje za bodoče mentorje

Na Kersnikovi vabijo k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce za delavnice in drugo interaktivno ustvarjanje, pri katerem se križajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse.

Če te zanima sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo in ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti, če se želiš spoznati z novimi področji sodobne umetniške in znanstvene produkcije in predvsem, če želiš svoje znanje deliti z drugimi, je Kersnikova pravi kraj zate.

KDO?: Matematičarke/ji, mehatroničarke/ji, elektrotehničarke/ji, programerke/ji, biotehnologi/nje, umetnice/ki, fotografi/nje, pedagogi/nje, znanstvenice/ki, študentke/i, dijaki/nje … Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim.

KDAJ & KJE?: Srečanje bo potekalo v sredo, 10. 3. 2021, ob 17.00 uri v prostorih Zavod Kersnikova na Likozarjevi 1. V primeru sprememb zaradi omejitev v zvezi s stanjem Covid-19 bodo poslali obvestilo po elektronski pošti. 

Več informacij in prijave najdeš TUKAJ.