Usposabljanje Learning by doing za mlade od 18 do 30 let

🤹🏽 Ziher še nisi pomislil_a, da lahko s svojim učenjem spreminjaš svet na bolje, zato je za kaj takega napočil skrajnji čas. Na seznamu imaš žongliranje, še kak nenavaden tuji jezik, igranje kitare, kvačkanje, kako obvladovati stres in še kup drugih stvari, ki si se jih že od nekdaj hočeš naučit. ✨✨ In zdaj lahko to združiš s tem, da pripomoreš pri reševanju problemov, ki jih vsakodnevno opaziš okrog sebe.

📍 Kdaj in kje bo potekal trening?

5.-9. 10. 2022, malce oddaljeno od mest in vsakodnevne rutine. Za prevoz, namestitev in prehrano je poskrbljeno in sta brezplačni.

💡 Mladinske delavke Zavoda Bob so s sodelavkami in sodelavcem Volonterskega centra Istra s Hrvaške pripravile 5-dnevni trening. V njem  bodo z desetimi udeleženkami in udeleženci soustvarjale nova znanja in projektne ideje. Takšne, pri katerih se boste učili nove stvari, pri tem pa nudili podporo skupnosti okrog sebe. Se sliši kul, ane? 💡

📄 Na brezplačen trening se lahko prijaviš preko spletne prijavnice do 20. septembra 2022 → [https://forms.gle/V9hhRjsx7RW9iAY88].

🌠Poleg tega treninga pa vsaki udeleženki in udeležencu pripadata še mentorska podpora pri podrobnejšem načrtovanju in izvajanju zastavljene projektne ideje po treningu in udeležba na 3-dnevnem mednarodnem evalvacijskem srečanju z mladimi in mladinskimi delavkami in delavci s Hrvaške aprila 2023 (predvidoma 19.-21. 4. 2023).