Tradicionalno jesensko zbiranje papirja za živali

Društvo za zaščito živali Ljubljana prvo soboto v mesecu oktobru vabi, da se jim pridružite na tradicionalnem jesenskem zbiranju papirja in ostalih potrebščin za živali.

V sodelovanju s podjetjem Surovina bodo v soboto, 1. 10. 2022, od 8.00 pa do 18.00 na že znani lokaciji – pred Centrom Interspar Vič, kjer lahko oddate papir in potrebščine.

Veseli vas bodo tudi na prodajni stojnici, kjer lahko poklepetate z njimi ali jih podprete z nakupom majic in puloverjev Društva za zaščito živali Ljubljana, ročno narejenih izdelkov za mačje in pasje prijatelje ter mnogo drugega.

Ta dan bodo prvič sodelovali s podjetjem Go Green, ki jim bo prijazno priskočil na pomoč in nudil brezplačen prevzem papirja po Ljubljani in okolici za tiste, ki ga iz kakršnih koli razlogov ne boste utegnili dostaviti pred Center Vič.

Tudi tokrat bodo del izkupička od zbranega papirja in zbrane potrebščine podarili Zavetišču Horjul ter Zavodu SVSP – Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe, ki se vsak na svojem področju borita za boljši vsakdan kosmatincev po Sloveniji in izven meja.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Društvo za zaščito živali Ljubljana