Štartaj Domžale 2024: Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh

OOZ Domžale že osmo leto zapored v mesecu maju organizira serijo brezplačnih podjetniških delavnic, kjer bo predstavljeno, kako lahko uporabite kreativnost, fleksibilnost in celo umetno inteligenco, da razvijete odlične ideje, izboljšate strategije in razvijete inovativne izdelke in storitve.

S pomočjo AI in drugih orodij boste raziskovali trende in razvijali napredne rešitve, ki bodo v pomoč pri razvoju in uspehu vaše podjetniške ideje. Spoznali se boste z različnimi orodji, ki bodo pospešili razvoj vaših produktov, idej in procesov ter vam pomagali odkriti nove priložnosti na trgu.

Serija  podjetniških delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE 2024: Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh, je namenjena vsem, ki si želijo razviti svojo podjetniško idejo ali produkt/storitev, povečati vrednost podjetja in kompetenc, ter spoznati nove potenciale strank in seveda, uporabljati umetno inteligenco in druga orodja za razvoj inovativnih rešitev.

Delavnice bodo potekale 14., 16., 21., 23., 28. in 30. maja, od 17. ure do 20. ure, v ŽIVO na Obrtni zbornici Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, Vir, Domžale.

Udeleženci se bodo družili s 4 vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki ter pridobili znanje, veščine ter dragocene izkušnje iz podjetniškega sveta.

Celotna serija podjetniških delavnic obsega 24 šolskih ur in je za udeležence brezplačna.

Prijava na serijo dogodkov je možna TUKAJ.

Več o delavnicah si lahko prebereš TUKAJ.

 

Vir: OOZ Domžale