Soustvari družabno igro

Zavod Voluntariat in Zavod Dice vas prisrčno vabita, da preko seta 4 delavnic skupaj ustvarite družabno igro.
 
Namen delavnic in družabne igre je, da na nov, igriv in inovativen način prikaže glavne prednosti in kompetence, ki jih udeleženci dobijo prek mednarodnega prostovoljstva. Zato potrebujemo vas, da preko svojih izkušenj, potreb in želja soustvarite inovativno družabno igro.
 
Prva delavnica bo v sredo, 25.11.2020, 17.00, online, vsaka naslednja pa sledeče 3 srede.
 
1. Uvodna delavnica:
Predstavimo glavne dele razvoja iger in pomembnost jasne usmeritve. Zbrali bomo ključne informacije, ki jih potrebujemo za razvoj igre.
 
2. delavnica: Povezovanje vsebinskih izzivov z igro
Seznanili se boste z osnovnimi pojmi igrifikacije in se naučili nekaj temeljnih mehanik, da boste lahko soustvarjali igro.
 
3. delavnica: Izdelajmo igro
Preko različnih metod boste pripravili raznolike osnutke kot osnovo za končno igro.
 
4. delavnica
Predstavili boste svoja opažanja in ugotovitve iz testiranj ter skupaj poiskali ustrezne rešitve.
 
Delavnice bosta vodili:
Maja Milavec: vodja razvoja pri založbi Value Add Games, specializirana za razvoj in izdajo družabnih iger. Samostojno je razvila že več kot 20 družabnih iger in sodelovala pri razvoju več kot 50 iger. Po izobrazbi psihologinja, izkušena predavateljica in izvajalka delavnic.
Urška Hartman: Poznavalka iger in članica strokovne delovne skupine na poljski univerzi Kazimierz Wielki “GAMEDEC: Game Studies & Design”; izkušena vodja delavnic in dolgoletna sodelavka na področju mednarodnega prostovoljstva.
 
Prijave sprejemajo na club.of.volunteers@gmail.com z odgovorom na vprašanje: “Katera je tvoja najljubša igra?” in kratkim opisom tvojega profila in razlogom za prijavo. Pohitite, saj so mesta omejena.