Poletne aktivnosti za mlade v Centru za mlade Domžale

Center za mlade Domžale pripravlja popoldanske poletne aktivnosti za mlade.

Začetek poletnih počitnic bodo proslavili z gibanjem na prostem. V ponedeljek, 26. 6. 2023, ob 19. uri, bo v parku Martina Krpana potekala brezplačna vadba pilatesa. Vodila jo bo učiteljica pilatesa Maša Saksida.

V četrtek, 29. 6. 2023, se jim lahko pridružite na delavnici naravne kozmetike, kjer boste izdelali piling in mleko za telo. Delavnico bo vodila Mira Klemenc iz kozmetike Meze. Cena delavnice je 5€ za mlade, 10€ za odrasle, otroci imajo v spremstvu odraslih brezplačno. Pri prijavi imajo prednost mladi med 15. in 30. letom starosti.

V juliju bo potekala delavnica ličenja – Poletni make up. Tina Korošec, pro make up artistka, vam bo zaupala skrivnosti kako do dobrega make upa. Delavnica bo potekala v četrtek, 6. 7. 2023, ob 18. uri. Zasij v poletni noči s profesionalnim make upom! Delavnica je brezplačna.

Se želiš naučiti ali obnoviti svoje zanje španskega jezika? Poletna šola španščine je namenjena vsem, ki že znate ali bi radi spoznali španski jezik. Poudarek bo na besedišču, srečanja pa bodo vključevala igro, pogovore, uprizarjanje dialoga in ne nazadnje špansko kulinariko in pripravo tapasov. Poletna šola bo potekala v dveh terminih, od ponedeljka do petka, 17:30-19:45:

  • termin: 17. – 21. julij
  • termin: 24. – 28. julij

Šola španščine se bo izvedla ob minimalno 5 udeležencih. Prijavite se lahko na en ali oba termina. Cena enega termina je 20 € (skupno 15 ur), za dva  termina pa 40 € (skupno 30 ur). Poletno šolo španščine vodi Maya Choghari, mag. hispanistike in prof. andragogike in pedagogike.

V torek, 4. 7. 2023, se jim lahko pridružite na ustvarjalni delavnici risanja mandal. Na delavnici vam bo Urška Grošelj, akademska restavratorka, predstavila mandale, izbrali boste motiv za prostoročno, geometrično risanje ali prerisovanje in ustvarili mandale z akrilnimi barvami. Delavnica je brezplačna.

Aktivnosti so namenjene mladim med 15. in 30. letom starosti. Izjema je delavnica naravne kozmetike, kjer imajo mladi prednost. Na vse aktivnosti so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Več informacij najdete na spletni strani CZM ter na FB in IG strani.

 

Center za mlade Domžale