Kreativni izziv za mlade: “Planet varujem, ko z energijo varčujem”

CARE4CLIMATE predstavlja energetski kreativni izziv “Planet varujem, ko z energijo varčujem” za mlade do 20 let. Z nekaj pomoči staršev pa lahko sodelujejo pa tudi najmlajši.

Na slikovit način se izrazite, kako ste energetsko učinkoviti v vaši družini. Lahko posnameš kratek video, ujameš boomerang, narediš fotografijo ali kolaž, narišeš risbo ali strip …

S sodelovanjem lahko v svojem okolju opozoriš na dejanja, ki bodo v pomoč pri reševanju problema podnebnih sprememb. Tvoj izdelek in sodelovanje bosta tudi v pomoč pri širjenju glasu o tem, kako pomembno je, da Slovenija spremeni navade in poskrbi za dobro planeta. Izmed vseh sodelujočih bodo tudi razglasili 10 najboljših izdelkov in jim namenili poseben prostor v njihovih komunikacijskih kanalih. Izmed vseh sodelujočih bodo tudi izbrali nekaj mladih ambasadorjev planeta, ki jih bodo povabili v ekipo k sodelovanju pri projektu LIFE IP CARE4CLIMATE!

Pripravili pa so tudi nekaj simpatičnih #samo1planet ekoloških daril, ki jih bodo na koncu natečaja z žrebom razdelili med sodelujoče.

Izdelke zbirajo do 15. marca 2021 na elektronskem naslovu natecaj@samo1planet.si.

Več informacij najdeš TUKAJ.

 

Vir: CARE4CLIMATE