Kaj dogaja v Centru za mlade Domžale v februarju

V februarju bomo nadaljevali s sedaj že dobro ustaljenimi delavnicami, prihaja pa tudi nova pestra ponudba najrazličnejših delavnic in dogodkov. Poskrbeli smo za tiste, ki se radi učite novih jezikov, vam je všeč zdrav slog življenja in ki radi ustvarjate. Spodaj si lahko pogledate seznam vseh delavnic, ki bodo pri nas potekale čez teden. Ne pozabite pa tudi na svetovalnico za mlade, na katero se lahko prijavite in se bomo dogovorili za termin. Vzemite si nekaj minut časa in preverite, čemu bi se želeli pridružiti! Vsi tečaji jezikov, joga in pilates potekajo preko spleta, ustvarjalne in fotografske delavnice pa  v živo. Za vse aktivnosti je obvezna predhodna prijava na info@czm-domzale.si ali na telefon 040 255 568.

Ponedeljek

  • Tečaj čuječnosti 30 – 20.00

Vabljen_a na uvodni tečaj, kjer se bomo spoznali z osnovnimi tehnikami čuječnosti, ki nam omogočajo polnejše zavedanje svojega doživljanja in okolice. Tečaj vodi Sebastian Krawzcyk.

Torek

  • Foto delavnice za otroke 00 – 18.00

Voditeljica Daša Kankaraš otrokom na zanimiv in igriv način približa različne elemente, zakonitosti in pristope pri iskanju in ustvarjanju fotografskih motivov.

  • Francoščina 17.30 – 19.00

Tanja Manigoda, dipl. prof. francoskega jezika in književnosti vodi začetni tečaj francoskega jezika.

  • Pilates 17.30 – 18.30

Bi rad_a okrepila vse svoje mišice, tudi tiste, katerim ponavadi ne posvetimo dovolj pozornosti? Pilates ponuja vaje, s katerimi krepimo notranje stabilizacijske mišice, kar omogoča tudi učinkovitejše in varnejše izvajanje drugih športov. Pilates vodi Maja Kržišnik vaditeljica pilatesa.

  • Španščina B1.1/2 19.30 – 21.00

Ob torkih pod vodstvom Maye Chogari, mag. hispanistike in prof. andragogike in pedagogike, poteka nadaljevalni tečaj španskega jezika.  

 

Četrtek

  • Pilates 8.00 – 9.00

Radi telovadite zjutraj, ko ste še polni energije? Na voljo je tudi četrtkov jutranji termin pilatesa ob 08:00!

  • Ustvarjalne delavnice za otroke 16.00 – 17.00

Ustvarjalne delavnice za otroke pod vodstvom Urške Grošelj, akademske restavratorke, potekajo v živo!

  • Španščina A1.2 17.00 – 18:00, 2 18.45 – 20.15

Začetnima tečajema španskega jezika se lahko pridružite ob četrtkih, tako kot nadaljevalni tečaj vodi Maya Chogari, mag. hispanistike in prof. andragogike in pedagogike

  • Joga 18.30 – 19.30

Če želite sprostiti svoj um, raztegniti in okrepiti mišice in ozavestiti svoje telo, vabljeni k vadbi pod vodstvom Špele Kern, učiteljice joge. 

 

Petek

  • Nizozemščina 17.30 – 19.00

Bi radi spoznali malo bolj eksotično nizozemščino? Vabljeni na tečaj pod vodstvom Maye Chogari, mag. hispanistike in prof. andragogike in pedagogike.