IZKUŠENIH 5 ZA POMOČ PRI ŠOLANJU NA DOMU

Najbolj izkušena peterka Helios Sunsov, Daniel Vujasinović – Tadej Ferme – Blaž Mahkovic – Gezim Morina – Mihailo Sekulović, se v naslednjih dneh s karikaturami Nane Guberinič podaja v boj za lažje šolanje na domu domžalskih osnovnošolcev.

V sodelovanju z nekaterimi njihovimi partnerji ter z Zvezo prijateljev mladine Domžale bodo zbirali sredstva in pomagali mladim, ki jih je to obdobje najbolj prizadelo.

Priznana domžalska karikaturistka, nekdanja odlična košarkarica, Nana Guberinič, nam je priskočila na pomoč s karikaturami petih najbolj izkušenih domžalskih košarkarjev, s posebnim dodatkom, ki bo spominjal na te težke “korona” čase. Nekateri naši partnerji bodo donirali sredstva za nakup originalnih karikatur, ki bodo nato mesto dobile v prostorih Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, kluba s 70-letno zgodovino. Vse donacije bomo namenili nakupu opreme za nemoteno šolanje na domu za domžalske osnovnošolce, za razdelitev pa bodo poskrbeli pri ZPM Domžale.

V akciji lahko sodelujete tudi vi. Z donacijo ob kateri prejmete karikaturo Izkušenih 5 ali pa podarite rabljeno računalniško opremo.

Več informacij najdete TUKAJ.