Drugi Domžalski hekaton – Od izzivov do rešitev

Obrtna zbornica Domžale vas vabi na drugi Domžalski hekaton. 

Ste pripravljeni na izziv? Ste pripravljeni na to, da se v dveh popoldnevih naučite na reševanju realnih izzivov pod mentorstvom strokovnjakov iz ekipe Corpohub, kako se lotiti reševanja izzivov. Pri tem pa se tudi naučite, kako si lahko pri tem pomagate z umetno inteligenco!

Če se želite naučiti kako reševati izzive, potem vas vabijo, da se jim pridružite na drugemu domžalskem hekatonu – Od izzivov do rešitev, kjer se boste 10. in 11. oktobra od 17. do 20 ure  reševali izzive podjetij in institucij.

Kdo se lahko prijavi? Prvi domžalski hekaton bo dvodnevni izziv, na  katerega se lahko prijavijo vsi, ki  znajo razmišljati širše, izven okvirjev in so pripravljeni s  skupnimi močmi iskati inovativne rešitve in kreativne odgovore na postavljene izzive ter se želijo naučiti hekanja rešitev po Corpohub hackathon metodologiji. 

Zmagovalne  ekipe bodo prejele nagrade podjetij, katerih izzivov bodo reševale. Prav vse ekipe  bodo prejele nagrado tudi organizatorja Obrtne zbornice Domžale, zmagovalne ekipa pa še posebno nagrado  – NAJ HEKER PODJETNIŠKIH IDEJ.

Več informacij in prijave najdeš TUKAJ.

 

Vir: Obrtna zbornica Domžale