Brezplačno izkustveno predavanje: STRES – kako se z njim soočiti in ga obvladovati?

Kako obvladovati stres, zmanjšati občutke strahu, panike in zaskrbljenosti v teh časih? Kako odgovoriti namesto avtomatsko reagirati? Kako poskrbeti zase in ohraniti svoj mir in svoje zdravje v času tako razširjenega stresa? Kako se vrniti v stik s sabo, s svojo notranjo močjo?

MEDIUS – Inštitut za čuječnost in mediacijo organizira brezplačno izkustveno predavanje: STRES – kako se z njim soočiti in ga obvladovati?

Predavateljica: Mateja Lenarčič
Kdaj: ponedeljek 15.2.2021, 18:00 – 19:00, on line ZOOM

Predstavili vam bodo tehnike in orodja, ki vam lahko zelo pomagajo pri obvladovanju stresa. Na predavanju boste skupaj naredili tudi določene tehnike MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) programa obvladovanja stresa na temelju čuječnosti, razvitega na Medicinski fakulteti Univerze Massachusetts, ZDA (dr. Jon Kabat-Zinn). Program MBSR je najbolj priznan, eden najučinkovitejših in najbolj znanstveno raziskanih programov s področja obvladovanja stresa s čuječnostjo. Znanstvene raziskave zadnjih 40 let kažejo številne pozitivne učinke tega programa na področju človekovega psihofizicnega zdravja.

Prijave sprejemajo na mateja.lenarcic@institut-medius.si (z imenom in priimkom). Po prijavi boste pred dogodkom prejeli zoom povezavo.

mag. Mateja Lenarčič, Certificirana MBSR učiteljica, magistrica ekonomskih znanosti z več kot 20 letnimi izkušnjami na poslovnem področju, direktorica in ustanoviteljica MEDIUS-a, Inštituta za čuječnost in mediacijo.

Več informacij najdete TUKAJ.

Povezavo do FB strani pa TUKAJ.