Natečaj: S skupnimi družbenimi akcijami do spoštovanja različnosti

V okviru študentskega projekta Krepitev javne podobe socialnega dela ob svetovnem dnevu socialnega dela, ki je potekal 21. marca 2023 pod sloganom “S skupnimi družbenimi akcijami do spoštovanja različnosti” Fakulteta za socialno delo Univerze v Ljubljani in Društvo socialnih delavk in delavcev Slovenije organizirajo natečaj na področju socialnega dela.

V njem lahko sodeluje kdorkoli s kakršnimkoli pisnim ali likovnim/grafičnim izdelkom na katero od naslednjih dveh razpisanih tem:

  • Sprejemanje različnosti ali
  • Moja socialna delavka/Moj socialni delavec.

Sprejemajo pesmi, spise, eseje in različne likovne ter grafične izdelke (katerekoli vrste, tehnike ipd.). Na natečaju lahko sodelujete kot posamezniki ali kot skupine, skupnosti, organizacije oz. oddelki. Poleg posameznikov, še posebej toplo vabijo k sodelovanju vrtce, šole, centre za socialno delo, varstveno delovne centre, domove za stare ljudi, mladinske, dnevne, krizne in druge centre, zavode, bolnišnice, zapore ter vse druge organizacije v katerih kjer je prisotno socialno delo. Prosijo, da izdelke opremite z naslovom izdelka, navedbo avtorja ali avtorjev ter starostjo le-teh.

Izdelke zbirajo do vključno torka 18. 4. 2023.

Več informacij o natečaju je na voljo TUKAJ.

 

Vir: L’mit